Stopy ve vesmíru

Stopy ve vesmíru

Anotace: Anotace: Psáno jako oslavná báseň, pro Toho, jehož Slovem všechno vzniklo…

Pohleď na tu krásu,
když se třpytí hvězdy,
je jich jak na hlavě vlasů,
nemůžeš je sečíst.

Chceme jej celý vystihnout,
skrývá však spoustu záhad,
jedno se nedá opominout.
Kdo je Tvůrce? Čí to nápad?

Věříš v perpetum mobile?
Z hlediska fyziky vyloučeno.
To Architekt pracoval na díle,
to anděly svatými dosvědčeno.

Bůh v něm zanechal stopy
po nesmírné síle,
úžasné kráse,
obrovském bohatství,
dokonalém řádu,
zvláštním tajemnu.
A to vše pro malého človíčka,
aby poznal Boží moc.

Tu v dáli je vidět modré nic,
do nějž Bůh vložil lásku a naději,
Stvořitel lidstvo zachránit chtíc,
potupně zmíral v krvavé krůpěji.
Autor Reno, 30.12.2008
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Ik, Iva Borecká, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí