Anotace: Jaro, léto, podzim, zima/ čtyři roční období/ to však lásku nezajímá/ všechna stejně ozdobí...
Tohle se mocka povedlo, děkuji za tuhle básenku, mnohé mi připomíná, jen samé dobré, krásné, milostné, zamilované myšlenky. :o)
02.01.2009 22:31:00 | NikitaNikaT.