Kapka
Anotace: ....čtení Máchy a moje fantazie....úplný trapas....prosím o komentáře
Kap, kap, kapi kap,
kap, kap kap - a - kap.
Pomalu kapka k zemi padá,
lidem naději sebou dává,
nevezme-li sestry sebou,
bude v duši s nadějí slepou.
Kap, kap, kapi kap,
kap, kap kap - a - kap.
Kapání kapky pomalu měří čas,
čas ke zbláznění,
a kde že? Ve vězení,
v žaláři na věků čas.
Kap, kap, kapi kap,
kap, kap kap - a - kap.
V daleké zemi ve studni,
poslední kapka ležící
a třpytící,
zmizí v tvém hrdle -
či zůstane zde navždy???
...
Přečteno 574x
Tipy 4
Poslední tipující: fab four, kikis, Rhiannon
Komentáře (1)
Komentujících (1)