Lednová rapsodie
.
V mlhavém oparu
nové ráno
a párek holubů
schoulených na římse.
Mráz přepudroval
střechám nosy,
bílá peříčka
vzduchem vznáší se.
V zahradách na stromech
i v polích na souvrati
bílý kůň otřásl hřívou,
zadupal, zaržál žalostně,
ohlédl se naposled
k černé noci
a rozplynul se
v horkém dechu milenců ...
.
.
Přečteno 544x
Tipy 48
Poslední tipující: a_tao, NikitaNikaT., střelkyně1, jedam, jita.1965, vodnař, LucQa, Mario de Janiero, fab four, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)