I u nás to piští, sáně z kopce tiše sviští, je to jako na jevišti, zvedla se opona velká, jak sukně, co má selka. Jen pozor na své nosíčky, co máte jako knoflíčky, na pohotovosti sice mají služby, ale s lékaři není dobré družby. :-)
06.01.2009 21:40:00 | zafira
A nám to piští- na kluzišti!!!! Rybník ožil bruslaři, též jim oči rozzářil
04.01.2009 21:13:00 | Veselý Drak
Jen škoda, že jim končí prázdniny... ovšem, sněhu snad ještě přibude, ale o to více aj mrazu... brrr, už teď je mi zima.
04.01.2009 19:34:00 | NikitaNikaT.