Jelení Vrchy
V sedle kobylím
plavu obilím
létem opilým
v klasušustění
na Vrších Jeleních
jsem možná poslední
co kolem polední
z cest prach zved
a naposled
zamával
tomu kraji
kde jako vlasy
větrem vlají
stromy nad hlavou
S Šumavou
láskou mou
s tou se loučím
a brečím jako ovce
tam dole na státovce...
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Marfuša, Paulín, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)