Mám chuť na jaro
Hádej, proč.
Proč lidi jsou a
a .. proč.
Ve vzduchu jsou cítit
trsátka ve tvaru kapek.
A já křičím,
pár tichých slov,
kterým nikdo nerozumí
a doufám,
že jednou,
jednou mě pochopí.
PROČ ...
Chybíš mi příteli,
můj jediný přiteli..
Mám chuť na jaro.
Ale hvězdy se mi smějí,
smějí se mi do očí.
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: black-ladybird, Filková
Komentáře (1)
Komentujících (1)