Moc pěkná.MOC!!
P.S:Je mi moc líto, ale pracovní povinnosti mi nedovolí dostavit se na večírek Literáků, což mě fakt strašlivě mrzí..Ale budu na vás všechny moc myslet! A doufám, že příště nezaspím a stihnu si to zařídit.
Ještě jednou díky za pozvání,moc mě potěšilo!
29.09.2005 22:26:00 | Navire
To víš, už podzim čaruje.
A noc se dnem si mlžnou šálou spojuje.
P.S.
Všichni chlapi taky nejsou pacholci - třeba jááá :-)
28.09.2005 09:17:00 | Mourek
My chlapi jsme sice pacholci, ale dobrou básničku ocenit umíme. Je to moc povedené. Dávám stovečku.
Ahojky
27.09.2005 22:33:00 | risik
Každá mlha se časem rozplyne... paprsek slunce, ten o tom ví své... :o)
27.09.2005 14:06:00 | Cecilka