Hvězdný prach
Anotace: ...pocit z letošního prvního sněhu....
Zatajilo se….
Nebe zadrželo chvíli dech
Za zavřenými okny očí
toužebné bílé
pohlazení
Studené krajkoví
na oprýskaných zdech
Stříbrné hvězdičky
z peřin aksamitu
ručka,
co pohladit chtěla jen
však začala se chvět
Drápkem ostrým
rozčísla
přikrývky princezen
V nažloutlém lampy svitu
napadané ticho
tisícům skrytých
kroků zpět
Hvězdný prach
Pozlátko slávy
Zářícím silnicím
co znamenají svět...
Přečteno 541x
Tipy 17
Poslední tipující: kouzelníček, Kapika, Saša T., Holis, Zasr. romantik, enigman, Kapka, WAYWARD, Filková, Jana M., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)