Poplašná zpráva?...
Anotace: ...naložili ji prý na káru...a teď leží chudinka na Áru...
Ve slunečním měsíčníku
i v měsíčním týdeníku
pravidelně odezírám
Dnes však pouze
tupě zírám
zda ta zpráva
smysl dává
rozumu se nedostává
Láska prý má
na kahánku
v umělém spí
zimním spánku
Je snad ještě naděje
že jaro lásku zahřeje
a ta okřeje...
Přečteno 405x
Tipy 35
Poslední tipující: jita.1965, Holis, Bíša, Zasr. romantik, okapovaroura, /cnz/, labuť, Psavec, Aťan, xkacerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)