Souhlasím s předchozími.
Má to pointu, což se (bohužel) u mnoha říkanek pro děti nevyskytuje.
13.01.2009 18:16:00 | voedor
Je to supr, snad jenom poslední dva řádky bych domyslela a upravila. Psát pro děti je ale nesmírně těžké a umí to jen mistři. Tohle se mi fakt líbí, rozhodně to není nějaká infantilní rýmovánka plná zdrobnělin.A taky to má nápad.
13.01.2009 16:54:00 | Jana M.