Moře, sluníčko ... nu, kdo by nemiloval :) Příroda je krásná ...
14.01.2009 07:45:00 | toužím.jít.dál
Tak něřékej mu to skrytě... rozhodni se pevně a zarytě... v leté vynech rybníky i žabky, vyjeď k moři přece taky.... Já vím, není to lehké. Tam stůj na pláži, až slunko bude zapadat, k vlnám se přiblíží... poslouchej, jak zasyčí... ale neuhasne, ráno Tě zas paprsky přivítá... na rozpálené pláži, nech se jím hladit...
14.01.2009 07:08:00 | NikitaNikaT.