Já vím, že moc mluvím... někdy
sním ve dne, v noci ztrácím se v tobě
mlčíš dokud nejsi si jistý -
to moje jistoty znejistí do dna
jsem to já
živá
veselá a smutná
nevím kam jdeme
tuším, kde jsme
když nemluvíš
nevím -
jsi smutný
a šťastný?
jsi hodně šťastný a hodně smutný?
Když nemluvím
znejistíš...
Jsem ta, co má ráda Mahlera
i Oskara Petra...
14.01.2009 21:53:00 | Žqáry