Karanténa
Karanténa
Pryč s byrokracii!
Oni nevěří mi
Já chytám ptáky
Jsem trochu jiný
Z Afriky vracím se
Zdráv a vesel
Sluníčko pálilo
Jsem jako Neger
Cestou z výletu
Pobral jsem trochu
Kakadu, Andulek
Teď čekám v lochu
Oni přežijí
Nemajíc domova
Budou v karanténě
Kousek od Božanova
Až pustí mě z vězení
Navštívím je
Zaplatím pokutu
Odnesu a vypustím je
Přečteno 534x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Kapka, enigman, Psavec, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)