Rosa bez hranic
Ta rosa za úplňku stála
z šatů se svlékala
šťávu pastevců pila
Nechoďte za ní
nerušte v rozjímání
musí se rozhodnout
mezi dvěmi světly
Slunce a Měsíc
bytosti vinic
rolničkou zacinkáš
chlebem je uvítáš
i rosu bez hranic
Přečteno 603x
Tipy 8
Poslední tipující: Lissa, Markéta Hl., Rytíř bláznovství, Lilly Lightová, losscar, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)