Překrásný den
Anotace: Taková trošku k odlehčení, co jsem jí našel napsanou na papírku na dně starého batohu. =)
Sbírka:
Nejbližším
Louka se zelená, sluníčko svítí,
uprostřed lesa se studánka třpytí.
Kytičky růžové, žluté a zelené,
sluníčko barví se do sytě červené.
Komentáře (0)