Na chvilku...motýlku..
Jen na chvliku
přileť sem žlutý motýlku
na chvliku...
motýlku..
Chtěla bych dotkout se tvých křídel
jemně..
Obejme mě ?
svým kmitem, když vzletí
jak v dálce se třpytí
prášek na křídlech
a můj dívčí vzdech
na chvilku
motýlku..
Přečteno 636x
Tipy 6
Poslední tipující: losscar, Markéta Hl., Rytíř bláznovství, Bíša, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)