trefa:-) ačkoli je celkem odvaha chtít jít do plynové komory, když náme čestvě po plynové krizi:-D už mlčím..téma super!!
27.01.2009 21:45:00 | Lady Carmila
Trefné a zároveň děsné. je to celosvětový problém a řešení je asi v nedohlednu. A nebo, že by se už mocipáni probrali?
24.01.2009 16:53:00 | JaniHani
Je to problém. Velký. Skončíme v plynu..nebo možná ne, když si ho teď nadržuje Rusko..ale za globální oteplování docela jistě nemůže jen člověk..ten na tom má jen nějaký podíl :-)
20.01.2009 17:11:00 | Chancer
Chci si z toho udělat srandu, ale nějak mi to nejde... Snad bych byla raději koláčkem v plynové troubě... Ale možná už jsme - přeslazené koláčky s drobenkou v uších...
20.01.2009 07:36:00 | Levandule