*+*
Anotace: dvě osamělá zmrzlá srdce - zima a mráz
Zima byla sama
sama světem šla
sobě rovného nenašla
Mráz byl sám
sám světem šel
sobě rovnou nenašel
Zima za oknem
závidí
lásku co vidí
u lidí
Mráz za oknem
závidí míň
pryč s trápením
baví se uměním
Zima potkala mráz
vše náhle šlo snáz
Mráz potkal zimu
a zmizel důvod splínu
Ve vánici zahalená
jeho žena
Ostrý a ledový jak nůž
její muž
Sblížení dvou srdcí z ledu
jak zabalit sníh do plédu
ledová srdce začala tát
Ve svatební noc
po nich jen zakouřilo se
přišli o svou moc
Jaro zrodilo se
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Saša T., FrankieLamprt
Komentáře (1)
Komentujících (1)