Ptáci odlétají
Anotace: Báseň o ptácích.
Poprvé dnes slunce vyjde,
chumel ptáků se tu sejde.
Někteří už odlétají,
jiní ještě sbohem dají.
Letí už pár mílí,
a rázem jsou v cíli.
Vrána si hned zahvízdá,
a zaleze si do hnízda.
Přečteno 723x
Tipy 6
Poslední tipující: okapovaroura, labuť, Marfuša, Emily Winnacott, kikis
Komentáře (4)
Komentujících (4)