Vrána
Naše milá vrána,
vstává brzo z rána.
Pro jídlo si letí hned,
aby měla na oběd.
Jak si jídlo donese,
na talíř ho nanese.
Pak si dá whisky,
a rázem má trysky.
Vydá se na velký let,
a obletí celý svět.
Převlékne se raz,dva,tři,
a do postele zamíří.
Přečteno 708x
Tipy 6
Poslední tipující: v.hercik, okapovaroura, Jarin Kalin, sluníčko sedmitečné, Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)