Anotace: no jo sem hypernadšená já to cítím konečně... mé antipatie vůči zimě pochopí jen ten kdo to taky cítí, ostatní si můžou trhnout nohou už je jaroo juuuch:)
Asi tak...člověk nikdy neví, kdy se ochladí...ale snad se bude už jen oteplovat:)
26.01.2009 18:15:00 | kikis