Podzim
Anotace: kdo by neměl rád podzim, že... =o)
Prázdnou ulicí,
která osiřela nocí,
prochází se listy stromů v nočních košilích,
hrajíc si s vánkem zábavnou hru.
Houpou se dolu a pak zase nahoru,
v rytmu valčíku ukazují svojí krásu.
To podzim vdechl jim život barevný,
který pro nás ostatní, je více než čarovný.
Komentáře (1)
Komentujících (1)