Horské ráno
Anotace: tak průzračně čisté...
vysoko v horách nad obzorem
úsměvná hvězda jarní slunce
modravé nebe zdobí pastelovým vzorem
červená, bílá, jasně zlatá
z paprsků vějíř rozprostřela
zářivě z balkónu svým dětem káže
tón z písní jarních hladí čela
prsty svých dlaní kyne petrklíčům
a palcem k zemi - dává sbohem zimě
mrazivým a uplakaným kýčům
vysoko v horách nad obzorem
srdce mé dnes skřivanem se stalo
zapělo chorál s hvězdným sborem...
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút, okapovaroura, Markéta Hl., Šerpík 1
Komentáře (3)
Komentujících (3)