skoda na konci zneleho rymu a ujizdejiciho rytmu v cele basni, jinak ti to pekne sedi, ja osobne bych se snad jeste vyvyrovala castym opakovanim slov, jenž jsem zde nasla.. vim, ze to bylo ucelne, ale rikam to, jak bych to udelala ja, tohle je tva basen, tak se to delej jak chces a umis, jen názor ;)
26.01.2009 09:59:00 | saddova
Možná se mi to zdá, ale jakoby náznak melodie mi, při čtení, do uší zněl. :o)
26.01.2009 09:20:00 | labuť
Pro mě stoprpocentní záležitost:)Je nádherně melodická a dýchá nostalgií. Pohlazení po dušičce při pondělním ránu:)
26.01.2009 07:10:00 | Ollie