Píseň pro nejjasnější hvězdičku
Anotace: Když vykoukne za mrakem, mám prostě strašnou radost :-)
Svítíš a svítíš
do duše planoucí
Honíš se za mraky
za dnem a za nocí
Svítíš mi z očí
a nepláčeš
Třpytivým svitem
maluješ po obloze
Zlatožluté štěstí
každým kouskem
mého těla se těsní
a ze všech pórů vychází
Ten zlatavý proud
řeky lásky plní
Vlnky a vlněnky
lehounce vlní
Vítám tě v srdci
před světlem dne ukrytým
štěstím prořezaným
Ty krásné slunce
Opatruješ každý den
Když měsíc probouzí sen
vstupuješ do bran
a otevíráš je mýma očima
Mrkáš a mrkáš
Mrkáš na mě
Jsem šťastná
za to že tě, sluníčko, mám
Přečteno 441x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Simísek, kikis, Hannazka
Komentáře (2)
Komentujících (2)