Cesta snem
Anotace: Každý z nás sní.. Sníme v různých situacích - někdo méně, někdo víc.. Tohle je jeden úsek snění když vysvitlo první slunce..
Kráčím si ulicí,
hudba tu hraje.
Slunce svítí,
obloha barevná je.
Po cestě z duhy,
kráčím si dál.
Barevný strom,
šumí opodál.
Opojení z barev,
celým tělem vstřebávám.
Najevo však okolí tuhle radost nedávám.
Touto drogou snění nazývám...
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Lissa, BlueBird, anti-HERO
Komentáře (2)
Komentujících (2)