Stopy dřevěného psa
Lesem jdou stopy dřevěného psa
na konci zimy mezi kameny
Bílým sněhem plesá
stín mezi stíny
kořeny...
A ve větvích ryba jako rak
mlčí do větru rádoby
zpěvem obráceným naruby
tulák nebo pták ?
Nebo jen stopy dřevěného psa
ztracené v řeči poustevníka
na kraji našeho lesa
táhly se hněvem hudebníka
básníka...
Přečteno 514x
Tipy 7
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Lissa, losscar, Bíša, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva
Komentáře (1)
Komentujících (1)