Chci Jaro
Anotace: trochu nadčasová
Kdo viděl v dáli letět ptáky
z divokých krajů vzdálených
poznal, že jaro klepne vrátky
a nevrátí se loňský sníh
Zima se krčí, ukazuje záda
vzduch jarní za límec jí dých
pomalu končí zimní krutovláda
sněženky kvetou v údolích
Ukaž nám jaro svoji sílu
louky osázej zelení
naň posaď květinovou vílu
barvami se ti odmění.
Přečteno 745x
Tipy 18
Poslední tipující: Marfuša, strašidýlko-střapatý, Quigleika, Lilly Lightová, Bíša, s.e.n, Holis, Saša T., Jarin Kalin, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)