Křišťálový déšť
Anotace: ....:-)Tuhle básničku jsem složila v šesté třídě,takže se nedivte :-D :-)
Křišťálové zrcadlení,
když protrhnou se mraky
je jak něžné pohlazení
vytře nám všem zraky:-)
Když kapka po kapce padají
všichni utíkají domů
proudy vody se střádají
možná uhodí do stromu!
Tvoří se kaluží dost
a prudký déšť nastane,
jsme promoklí až na kost
pršet nikdy nepřestane
Když hoří,je oheň uhasit třeba
ale voda je živel,
který uhasit se nedá
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)