Anotace: O lesu se toho dá napsat hodně... Ale mě vždycky napadne tohle:
les jako chrám
co srdce v něm ukryté mám
zurčí potůček písničku veselou
a život je tajemnou hrou
vítr hraje chorály k oslavě života
kouzelná klopota
svět ve světě - div v zázraku
04.06.2009 18:40:00 | Lady L
Když v lese
se na koni proháním,
tam ztrácím chmury,
svůj volný čas
tam snáze doháním,
cítím to uvolnění,
kdy chtěla bych se
jen letmo dotknout duhy...
:o)
05.02.2009 22:08:00 | NikitaNikaT.
Mám ráda lesy,
jejich vůni,
jak voda se blýští
v nedaléké lesní tůni...
:o)
05.02.2009 22:06:00 | NikitaNikaT.