Sumec z Chlumce nad Cidlinou
Anotace: Sumci ještě nevymřeli
Sbírka:
Příroda
Sumec z Chlumce nad Cidlinou
Tuhle jsem byl na rybách¨
Zrovna nebraly
potvory vycítily
jsou jak splašený!
Nato jsem šel do hospody
Popít pivo točený
Rybám jsem vzal od cesty
Buráky a salám zkažený…
Přijdu zpátky
Prut se mrská!
Zasekl jsem a ejhle
Sumec 120 se hejbe!
Zabalil jsem nádobíčko
Sumce strčil do batohu
Abych chytil autobus
A pochlubil se u nás „Na rohu“
V autobuse je smradu dost
Lidé si ode mne odsedaj
Když vystoupím mám radost!!
Zjistím, že sumec uplaval…
Cestou domů z Chlumce
Ukradli mi sumce!
Sice smrděl jako slůně
Nikdo neuvěří té novině!
A tak chodím po dvorku
Vymýšlím si báchorku
Aby bylo srandy dost
Vymýšlím si pro radost!
Přečteno 821x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik
Komentáře (1)
Komentujících (1)