SPLN
Anotace: Pozrite sa von oknom...je spln..je to nádherné...
Vykročila som po tmavom chodníku
osvietenom mesačným svitom
pomalým krokom
...šla som...
....
Mesiac bol v splne
Jeho lúče sa zaoblia
v jemnej vlne
Majestátny pozdrav
z vesmíru
Svieti hore
...on NEZHASNE
ani na chvíľu
Odhaľuje chodníčky
ľudských chýb a presvetľuje
závesy našich duší.
Vojde do teba.
Bojíš sa?
MESIAC to tuší.
Přečteno 314x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., jerremi, Holis, kikis, Psavec, zlomený a nanicovatý -__-, Kubino 2, carodejka, Paulín, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)