Anotace: Báseň za moc nestojí, no inšpiroval ma sneh zmiešaný s dažďom:-)....myslím si, že aj z vlhkého snehu, alebo snehového dažďa si môžme brať poučenie:-)
Kéž kdyby, kéž kdyby naučil...on učí, ale my nejsme schopni se to naučit!
Nemám rád sníh s deštěm..břečka, fuj :-) To radši pořádnou závěj krásného, neporušeného bílého sněhu...
16.02.2009 21:08:00 | Chancer