Anotace: Z okna našej obývačky mám výhľad na jazero, po ktorom plávajú majestátne labute...
Tak takový výhled ti snad i trochu závidím, pěkné...
Labutě jsou majestátem ve vodních krajích a lidi snad nikdy nepřestanou uchvacoat, tak jako příroda celá...
12.02.2009 15:51:00 | kikis
Moc pěkná báseň. Labutě jsou prostě skvost a někde jsou vídět už jen zřídka kdy.
11.02.2009 21:11:00 | NikitaNikaT.
Labutě jsem dřív vídával z okna našeho domu u rodičů, jak plují jako elegantní sněhobílé gondoly nad splavem po řece... dnes jsem je spatřil znovu ve tvé básni :))
11.02.2009 20:59:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
labutie jazero sa mi často prisní.. pod splnom.. tichá hladina.. básne.. pšššt
11.02.2009 20:17:00 | Petbab