Anotace: podzim se mi líbí barevně a taky mám rád hrušky
Sbírka: Pod barevným nebem
Moje nejmilejší roční období ... autobusem do Útěchova ... silnice lemovaná zlatavými listy stromů ... pak pěšky do Vranova na pouť ... slunce už nepálí, něžně hřeje ... nasávat v lese vůni hub a opožděných ostružin ... jednu tichou motlidbu za všechny co mám v srdci ... od mala je tohle pro mne podzim ...
13.02.2009 23:49:00 | jita.1965