taky se mě líbí moc! Je přesná, jasná konkrétní, dobře se mě čte i představuje a žasnu, jak se ti to poskládalo, ani slovo navíc!
18.02.2009 11:47:00 | JA.RO.
tvé krásné verše mi připoměli píseň od bratrů Nedvědových Nad Sázavou.. :) musí to být opravdu kouzelný kraj..
a taky díky za milý komentík.
15.02.2009 20:30:00 | lennerka