Vločky
Anotace: Zase u nás sněží tak píšu o vločkách ;)
Z oblohy šedé padá sníh
lehce k zemi padá
pohled na něj mi sílu dává
vločky se létají do dlaní mých.
Jsou studené a křehké
každá je jiná
někdy slyším jak si některá tiše zpívá
když je pozoruji mám oči vlhké.
Ze slzy stala se sněhová vločka
studená a bílá
zem pokryla bílá kočka
každá vločka je malá víla.
Kéž bych vločkou byla...
Přečteno 450x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)