Sen o létě
Anotace: zima je na mě už příliš dlouhá
Váza plná slunečnic.
Kde se vzala teď v únoru?
Zima je už příliš dlouho na trůnu
a já toužím po raním zpěvu ptáků.
Má mysl si přivolala letní atmosféru alespoň ve snu
a já cítila tu omamnou vůni slunečnic.
Přečteno 557x
Tipy 12
Poslední tipující: kroužek, Quigleika, vapiti, BArBArKO, Lilly Lightová, malý lachtánek, s.e.n, Fighting Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)