V Heř mano vic ích
Anotace: na jednom báječném místě
Naběhlé mraky spěchají domů
jdou vypršet se nad moře
nestěžují si. nemají komu
a žena stojí na dvoře
obestoupená zelení lesů
s hranicí v pásu potoka
a v noci děšená děšením běsů
dvanáct měsíců do roka.
na oltář bohů bohyně žena
během dnů nocí nezměněná
v zimě těšení na stébla trav
na stěnách kopců stáda krav
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: petříček, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)