Do pralesa
Anotace: po cestě úzké a kluzké..
1873 - zápis do Deníku
___________________________
Vůně orchidejí
vřící prales
kapky potu
mravní pokles
divné věci
se tu ději
avšak ticho
ani hles
/jen domorodci klejí/
"Vyhynulý exemplář
oranžové orchideje!"
"Jste pěkný lhář!"
Holub tak rád reje.
Do hlubin lesa
po stezce úzké
batohy nesa
a nohy kluzké
Smečky zvěře
příhlíží jen
když na nás útočí
zpoza keře
místní domorodý kmen
___
Přečteno 356x
Tipy 14
Poslední tipující: Oťas, Holis, bastien, kikis, enigman, labuť, 6thSun, Kubino 2, WAYWARD, carodejka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)