Je šílený vedro aneb báseň zavařeného mozku
Anotace: To jsem napsala někdy v létě o těch příšerných vedrech. On už ten nadpis mluví za své. ;-)
Je 25° stupňů ve stínu
a já se cítím silně přehřátá.
Je jasné, že zde rýmu nechytnu,
ale nejsem z toho nijak dojatá.
Mě stačilo by pouhých dvacet
nebo osmnáct.
Avšak vedro vrazilo mi pár facek,
už je to na mně znát.
Stačilo by trochu zimy,
Pane Bože na bezmračné obloze.
Asi mu ale nestojím za kus té dřiny,
nebo má ještě větší vedro v záloze.
Přečteno 745x
Tipy 7
Poslední tipující: Aurora., Lost.in.lies, Kapka, Lilly Lightová
Komentáře (5)
Komentujících (5)