Spánek u vodopádu
Anotace: Tahle báseň mě napadla když jsem psala seminární práci z hudební výchovy.
Je jedno jestli poslouchám vodopád,
potůček, řeku, soutok, pramen nebo studánku.
Ať už s větrem nebo bez vánku.
Vždy mě ukolébá k poklidnému spánku.
Ke spánku bez zlých snů,
zapomenu na krutost dnešních dnů.
Zapomínám docela,
že se o mě zlá předtucha pokusila.
Voda je můj živel krásný,
ve kterém se odráží hvězdy jasný.
Hvězdy zpívají píseň,
hřejivou jak jarní sklizeň.
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)