Oheň a Vítr
Anotace: Prach jsi a v prach se navrátíš
Rozetnout oheň
na jemné plamínky
roznést je po kraji
a podpálit nejisté
slabé mátohy bytí
"Plameny se dnes nají
peklo se dnes nasytí."
Zanikají v černotě
v dýmu se udusí
nepatrná zrnka
prvotních nadějí
zahynout dnes musí
v dokonalé nahotě
Vítr odvívá popel
pohrává si lehce
se zpopelněnými
pochybami bytostí
přestat se mu nechce
potrápí nás s radostí
Přečteno 418x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Oťas, NikitaNikaT., WAYWARD, Kapka, Vlk v rouše, jedam, kikis, 6thSun, Isobel, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)