Vysočina
Anotace: prostě hned po Markétce moje druhá životní láska
Kadovánek
srdce vysočiny puká
svěží samotínský vánek
přes hory a luka
pahorky a doliny
dokonalé jak tělo ženy
v létě ostružiny a maliny
v zimě pohádkové snění
po bílých naducaných polštářích
bez starostí nenuceně plout
po předchozích čtenářích
číst pozorně každičký tvůj kout
z krápníků dlouhých knírů
nenasytně hltat sluneční svit
v krajině kolem Víru
sladce a nerušeně žít!
Přečteno 467x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, NikitaNikaT., Kars, Kapka, Mbonita, Tacca, labuť, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)