Tam a zpět
Bezbarvé aroma deště
a hořkosladké ticho
ruku v ruce jdou
s řechtajícím se chtíčem
Andělům s kruhy pod očima
běh tvůj po špičkách
způsobuje sluchabol
a krev stéká syrová
Stéká dál a hloubš
do kanálů zatuchlých
chodidla bosá máš
kamení přibývá,krev zasychá
Nevnímáš........
Polonahá,smáčená
chtěla bys být celá
aspoň nekonečnou chvíli
nepromokavá...
Cizí božstvo zkoumá ti
poklady pod vrstvami šatu
a v dešti splýváš si
zpíváš si...docela hlasitě
/Spadl strom
Blesk a hrom
zařval dost
poprvé a naposled/
Hle,hořkosladké ticho
první paprsky do očí tě bijí
šeptají cestu,kulháš strhaná
za chvíli nekonečnou domov svůj
Objímáš...
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., BArBArKO, Dota Slunská, Kapka, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)