Středohoří
Krásné České středohoří
pro tebe mé srdce hoří
Jsi sopečného původu
vystupuješ nad vodu
Řeka Labe tebou teče
většinou se líně vleče
Když však začne z jara tát
začne Labe vzdorovat
rozlije se do krajiny
hned je na něj pohled jiný
Milešovka ta se tyčí
pěkně to tam na ní fičí
Královna je středohoří
ten pohled z ní se musí zažít
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Kars, enigman, NikitaNikaT., labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)