To já se zase vydal k Labi,
do kopce, to pro mě není,
u Labe se spouštěl s dívkou,
neznajíce jištění.
Pak jsme se i vykoupali,
a prováděli slunění.
(krásné jaro to bylo, a pak jsme se vzali)
01.03.2009 13:53:00 | Zasr. romantik
Jako kluk jsem traverzoval
po Kunětický hoře
nebyli tam žádný lidi
jenom kostra z tchoře...
01.03.2009 12:49:00 | Mario de Janiero