Sněhová vločka
Anotace: Jela jsem právě vlakem domů ze školy, pole bylo bílé a sněžilo...
Padám k zemi
letím přímo vzhůru
padám někam
dolů.
Padám k zemi
do bílého prázdna
do měkké peřinky
sněhu.
Jak jedna z tisíce
kapička v moři
jsem sněhová vločka
v poli.
Jak jedna z tisíce
splynu s davem
zírám vzhůru
jak nebe slzy
roní.
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)