ZTRACENÉ SNY
Anotace: vlčí básnička pro děti..:)
ZTRACENÉ SNY
Vlčku, vlčku, pověz mi
kde jsou všechny moje sny?
Nastav ouško, pošeptám ti,
kam se tvůj sen vždycky ztratí
Odejde ti ráno s nocí
to přece ví všicni vlci
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Syala, kikis, Rolnička, Jana M., labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)